Welkom >> Vakantiewoningen >> Huize St Martens Voeren


Dit object opslaan als PDF Terug naar de vorige pagina

Huize St Martens Voeren
Adres:
Huize St Martens Voeren
Einde 4,5,6c,6b
3790, Sint-Martens-Voeren
 
Telefoonnummer: +32(0)4381-0285
Website: www.vakantiehuisvoerstreek.be
E-mail: vakantie@laugs.com
 

Adres/huisnummer wijziging

Contactpersonen:
Mevr. Birgitta van Drie
Dhr. Emmanuel Laugs

NIEUWE ADRES/HUISNUMMER: Einde 63

Vanaf 01 januari 2009 zijn veel adressen en huisnummers in de Voerstreek veranderd. De GPS-systemen kunnen dit nieuwe adres/huisnummer nog NIET vi

Accommodatie omschrijving

In het dorpje St. Martens-Voeren, gelegen middenin in de Belgische Voerstreek, verhuren we een viertal vakantiehuizen, die op een unieke wijze zijn gerestaureerd. De architect Boudewijn Laugs heeft van de oude boerderij met bijgebouwen een inspirerend en bijzonder gebouw gemaakt, een echte eyecatcher. De vier huizen, voorzien van alle comfort, liggen rond een markante binnenhof, die je het gevoel geeft in de middeleeuwen te zijn beland. Rond deze binnenhof is een grotendeels overdekte omloop in twee niveaus, die uitgangen heeft naar de gezamenlijke tuin en de 2 straten. De huizen zijn gebouwd met natuurlijke materialen. Hout en leem geven de huizen een aangenaam binnenklimaat en een bijzondere uitstraling. Een ideale mogelijkheid voor een weekendje weg, of een langer verblijf in deze mooie streek.

Inrichting

Het Oude Huis - geschikt voor 8 personen. In dit huis ziet u nog heel duidelijke sporen van het oorspronkelijke gebouw. De sfeer is werkelijk zeer aangenaam. Eigen terras op de zon, badkamer met dubbele douche, vier slaapkamers, een ruime woonkeuken en zitkamer, gratis draadloos internet, vloer- en wandverwarming, houtkachel, grote gezamenlijke tuin met barbeque mogelijkheid. Huisdieren zijn toegestaan. Huur van bedlinnen en handdoeken is mogelijk.

Het Hoekhuis - Geschikt voor 8 personen. Dit huis heeft een prachtig rondlopend terras. Het woongedeelte is heerlijk licht. Eigen terras met de ochtendzon, badkamer met ligbad en douche, vier slaapkamers, een ruime keuken en zitkamer, tv en dvd, gratis draadloos internet, vloer- en wandverwarming, houtkachel, grote gezamenlijke tuin met barbeque mogelijkheid. Huisdieren zijn toegestaan. Huur van bedlinnen en handdoeken is mogelijk. Dit huis is zeer geschikt voor een familie, vanwege de hoeveelheid slaapkamers, grote eettafel.

Het Kleine Huis - Geschikt voor 4 personen. Eigen terras op de zon, badkamer met ligbad en douche, twee slaapkamers, een ruime keuken en zitkamer, een tv kamer- tweede zitkamer, gratis draadloos internet, vloer- en wandverwarming, houtkachel, huisdieren toegestaan, grote gezamenlijke tuin met barbeque mogelijkheid.

Het Wentelhuis - Geschikt voor 6 personen. Het huis is genoemd naar de oude wenteltrap die de drie verdiepingen met elkaar verbindt. Het is een prachtig huis, met zeer mooie en ruime slaapkamers met eigen douche. Een ruime keuken en zitkamer met Tv en dvd, gratis draadloos internet, vloer- en wandverwarming, houtkachel, huisdieren toegestaan, grote gezamenlijke tuin met barbeque mogelijkheid.

Verdere Gegevens

Hoeveel kamers 4
Badkamer 1
Gezamelijke badkamer Nee
telefoon op kamer Nee
satelliet tv Nee
TV Ja
Wifi internet Ja
Parkeerplaats Ja
Ontbijt inclusief Nee
Diner Nee
Streekgerechten Nee
Wandelkaarten verkrijgbaar Ja
In het dorp gelegen Ja
Accept creditcards Nee
Prijzen vanaf 160

Kaart

Verdere Fotos

Huize St Martens Voeren foto 2
Huize St Martens Voeren foto 3
Huize St Martens Voeren foto 4

Terug naar de bovenkant van deze pagina