4
  • € 85 per kamer per nacht o.b.v. twee personen.
  • Plaats:
  • Kamers: 3
  • Badkamers: 3
  • Huisdieren: afspraak
  • WiFi: ja

Telefoonnummer: +32(0)4381 0380
Website: www.laken-servet.be
E-mail:   info@laken-servet.be

Accommodatie omschrijving

Ontdekken & onthaasten – Rust & ruimte – Groen & gastvrijheid – Cultuur & cuisine – Herenhoeve & huiskamer – Stijlvol & smakelijk.

Shanta en Jorg Montforts geven u een warm welkom in hun 18e-eeuwse herenhoeve met sfeervol ingerichte gastenkamers. Hier geniet u optimaal van uw nachtrust en de volgende ochtend van een smakelijk Voerens ontbijt.

Laken & Servet: sfeervol slapen en ontbijten in de Belgische Voerstreek. Kom genieten!

Inrichting

Achter de 18e-eeuwse gevel van de herenhoeve aan de Dorpsstraat, gaan drie gastenkamers schuil die met veel oog voor detail zijn ingericht. De monumentale trap in de ontvangsthal draait zich een weg omhoog naar de eerste verdieping, waar de eerste gastenkamer op u wacht. Op tweede verdieping, met oude dakgebinte, bevinden zich de twee ruime loft kamers.

Op de begane grond staat u een gezellige huiskamer ter beschikking, met genoeg te lezen en een knisperende open haard voor de koude dagen. Uiteraard mag hier een selectie van Belgische bieren en een mooie sortering wijnen uit de eigen gewelvenkelder niet ontbreken.

‘s Morgens wordt u een uitgebreid ontbijt geserveerd met vers fruitsap, een eitje, ovenverse broodjes en nog veel meer (h)eerlijke producten uit de Voerstreek. Op mooie lente en zomerdagen wordt het ontbijt geserveerd op de gezellige binnenplaats.

Prijs:€ 85 per kamer per nacht o.b.v. twee personen.
Adres:Dorpsstraat 2
Plaats:Moelingen
Postcode:3790
Land:Belgie
Huisdieren:afspraak
Ontbijt:ja
Kamers:3
Badkamers:3
Wifi:ja

    Lokatie

    Terug naar startpagina