1-1Aanbieding

 

Website:  www.deblauwereigervoeren.be
E-mail:   deblauwereigervoeren@gmail.com
Telefoon: 0468163849
BTW nummer accomodatie: 0882061481

Aan de rand van ‘s Gravenvoeren, op een kwartier loopafstand van het centrum, idyllisch gelegen te midden van een grote mooi aangelegde tuin, omzoomd door de Voer, ligt dit unieke logement “De Blauwe Reiger”.

Logement “De Blauwe Reiger” ligt centraal in de Voerstreek en beschikt over 5 twee persoons-gastenkamers met TV en individuele badkamer. Het ontbijt wordt geserveerd in de veranda. Op verzoek wordt door de gastvrouw voor een lunchpakket gezorgd. Een gezellige zitkamer met TV en zelfbedieningsbar staat ter  beschikking van de gasten. Verschillende zitjes in de grote tuin nodigen uit tot genieten van lange zomeravonden. Gasten met een visvergunning kunnen vanuit de tuin vissen op forel. In de tuin zie je dagelijks de blauwe reiger neerstrijken.

Aan het logement zelf is het mogelijk om gratis gebruik te maken van het barbecuetoestel, dat zich bevindt bij het tuinhuis + terras aan de Voer.

Het hele vakantiehuis kan ook door groepen van 10 personen gehuurd worden waarbij u dan – naast de eetkamer, salon en tv-ruimte – vanzelfsprekend ook gebruik kunt maken van de keuken.
U combineert dan het comfort van een kamer met de gezelligheid en de privacy van een eigen groepsaccommodatie.

Prijs:40 euro per persoon
Adres:Meulenberg 13
Plaats:'s Gravenvoeren
Postcode:3798
Land:Belgie
Aantal personen:10
Huisdieren:Nee
Ontbijt:Ja
Kamers:5
Badkamers:5
Wifi:Ja

    van 11 april tot en met 30 juni 2016 en van 6 september tot en met 13 december , hanteren wij van dinsdag tot en met donderdag, de formule; 3 nachten voor de prijs van 2.

    Terug naar startpagina