Unknown-159

Telefoonnummer: 04/381.24.42
Website: www.schophemmerhoeve.be
E-mail:   info@schophemmerhoeve.be

Het gehucht Schophem (gelegen tussen ‘s Gravenvoeren en St. Martensvoeren) ligt centraal in de Voerstreek en één heuvel verwijderd van Nederlands Zuid-Limburg of het Waalse land van Herve. Het is een goede uitvalsbasis voor uw vele wandelingen (aansluiting wandelroutenetwerk op 50 m van onze hoeve) door de natuur of naar één van de vele bezienswaardigheden in de streek. Ook liggen de historische steden Maastricht, Luik, Tongeren en Aken slechts op een steenworp verwijderd van onze hoeve.
Hier, waar u slechts het geruis van de bomen en kletteren van het water hoort, ligt ons verblijf de Schophemmerhoeve. Onze hoeve ligt aan de rand van het bos en het gekende natuurreservaat (Altenbroeck) en aan de oever van het riviertje “De Voer”. Wij bevinden ons op 2 kilometer van het dorpscentrum ‘s Gravenvoeren.
De Schophemmerhoeve dateert van voor 1900. Onze woningen werden tussen 2011 en 2014 volledig gerenoveerd. Ze kregen een eigentijdse look en voldoen volledig aan de wensen van nu.
Het gebouw is op een dusdanige manier ingedeeld waardoor we de mogelijkheid hebben om zowel groepen vanaf 4 tot 28 personen te ontvangen. Uiteraard bent u ook welkom als u met 2 personen komt!

Honden zijn toegelaten mits onze huisregels gerespecteerd worden!

Onze huisregels zijn als volgt:

  • honden doen hun behoeften buiten ons domein
  • honden mogen niet in de bedden/zetels liggen of zitten
  • bij eventuele problemen met andere aanwezige honden, kunnen wij u vragen om u hond aan de leiband te houden.
Prijs:Zie onze website
Adres:Schophem 81
Plaats:'s Gravenvoeren
Postcode:3798
Land:Belgie
Aantal personen:vanaf 4 tot 28 personen
Huisdieren:ja
Wifi:Ja

    Lokatie

    Terug naar startpagina