La Mairie klein

Website:  www.lamairie.be

E-mail:    info@lamairie.be

Telefoon: 0031 434574445

Accommodatie omschrijving

Deze luxe groepsaccommodatie voor 26 personen met 12 slaapkamers en 12 badkamers (uit te breiden tot maximaal 35 personen) is sfeervol gehuisvest in het oude gemeentehuis, La Mairie, van Teuven, Belgie. Gelegen in de prachtige Voerstreek, in het schitterende heuvellandschap van Belgisch en Nederlands Limburg. In het Gulpdal 2 k.m. van de Nederlandse grens. De woning heeft een centrale ligging in het pittoreske Teuven, een klein dorpje waar altijd een gezellige ambiance heerst.

Inrichting

Alle ruimtes zijn afgewerkt in zeer hoge kwaliteit. De oude houten deuren van het pand zijn weer teruggehangen. De vensterbanken zijn de dorpels geworden. De prachtige
ramen zijn opnieuw gemaakt en voorzien van dubbelglas. Mooie houten vloeren in
de slaapkamers. Een huis vol met luxe en sfeer. De sfeervolle woonkamer heeft een openhaard met pelletkachel, blauwstenen vloer, zithoek met t.v.. Een heerlijke plek om even tot rust te komen. De keuken is zeer bijzonder. Met zijn blauwstenentegels en de historische Hollandse cementtegels is de vloer al prachtig. Daarop staat een prachtig “Rosval” werkeiland. Voor iedere kok een droom om mee te werken. Het eiland is voorzien van 6-pits fornuis, oven, vaatwasser en spoelbak, allen van professionele kwaliteit. In de keuken hangt een t.v. waarop u uw laptop kunt aansluiten om b.v. uw familiefoto’s nog eens door te nemen met het gehele gezelschap. De dubbele deuren nodigen u uit om gebruik te maken van het terras dat om het huis heen ligt.

Prijs:vanaf 1950 euro
Adres:Teuven-Dorp 69
Plaats:Teuven
Postcode:3793
Land:Belgie
Huisdieren:afspraak
Kamers:12
Badkamers:12
Wifi:ja

    Lokatie

    Terug naar startpagina