loghis-6

Website: www.lo-ghis.be
E-mail: info@lo-ghis.be
Telefoon: +32 (0)497 972 974

Lo-Ghis is de perfecte uitvalsbasis voor mensen die van rust houden, maar ook graag actief bezig zijn. De mooie natuur van de Voerstreek leent zich voor lange wandelingen en voor indrukwekkende tourtochten, zowel met de auto als de motor. Bewonder de prachtige vergezichten, een uitzicht om bij weg te dromen! TIP: ga een dagje naar Luik of Maastricht en sluit de dag af met een etentje bij Gasterij de Commanderie dat zich naast Lo-Ghis bevindt. Hier kunt u heerlijk eten voor een leuke prijs. Speciale arrangementen in combinatie met Lo-Ghis zijn mogelijk. Interesse? Gelieve u dan tot Gasterij de Commanderie te wenden.
Blijft u liever in Sint-Pieters-Voeren en omstreken? Bezoek dan eens de naastgelegen forellenkwekerij, ook bij Gasterij de Commanderie staat de forel als huisspecialiteit op de kaart.

Vanuit Sint-Pieters-Voeren bent u binnen enkele kilometers in de Eifel, de Ardennen, het Limburgse heuvelland of in Luxemburg. Kortom, er is genoeg te doen, voor ieder wat wils.

Faciliteiten

Televisie, minibar, koffie en thee faciliteiten, boxspringbedden, handdoeken. Badkamer met een wc, ligbad en een douche. Er zijn tevens fietsen naar beschikbaarheid.
Parkeren is mogelijk en gratis.

Reserveren?

De kosten bedragen:
75 euro per nacht voor twee personen
105 euro per nacht voor drie personen
135 euro per nacht voor vier personen inclusief ontbijt.*

Extra persoon is mogelijk! Kosten zijn 30 euro per nacht extra.
Kinderen tot 3 jaar zijn gratis (van te voren aangeven), kinderbedje eventueel aanwezig.
Trouwe viervoeters vinden wij geen probleem. Kosten bedragen hiervoor 15 euro per nacht (voor schoonmaakkosten).

Reserveren bij Lo-Ghis kan zowel online (via mail of Facebook) als telefonisch.
U kunt reserveren van maandag t/m zondag tussen 11:00 en 20:00 uur. Wegens drukte wordt u aangeraden om telefonisch te reserveren.

Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust. Andere wensen? Wij doen niet moeilijk! In overleg kan nog altijd iets aangepast worden.

Prijs:Vanaf 75 euro
Adres:Sint-Pieterstraat 17
Plaats:Sint-Pieters-Voeren
Postcode:3792
Land:België
Huisdieren:Ja
Ontbijt:Ja
Kamers:1
Badkamers:1
Wifi:Ja

    Terug naar startpagina