martensvoeren-sfeer22

Telefoonnummer: +31 434559075
Website: www.geuldal.com
E-mail:   info@geuldal.com

Accommodatie omschrijving

In het dorpje St. Martens-Voeren, gelegen middenin in de Belgische Voerstreek, verhuren we een viertal vakantiehuizen, die op een unieke wijze zijn gerestaureerd. De architect Boudewijn Laugs heeft van de oude boerderij met bijgebouwen een inspirerend en bijzonder gebouw gemaakt, een echte eyecatcher. De vier huizen, voorzien van alle comfort, liggen rond een markante binnenhof, die je het gevoel geeft in de middeleeuwen te zijn beland. Rond deze binnenhof is een grotendeels overdekte omloop in twee niveaus, die uitgangen heeft naar de gezamenlijke tuin en de 2 straten. De huizen zijn gebouwd met natuurlijke materialen. Hout en leem geven de huizen een aangenaam binnenklimaat en een bijzondere uitstraling. Een ideale mogelijkheid voor een weekendje weg, of een langer verblijf in deze mooie streek.

Inrichting

Het Oude Huis – Geschikt voor 8 personen. In dit authentieke vakwerkhuis ziet u nog duidelijk de sporen van het oorspronkelijk gebouw. De sfeer is zeer aangenaam, met een heerlijke zithoek en lange tafel in de woonkeuken, een eigen terras op het zuiden en zicht over het klassieke pleintje en de tuin. Unieke badkamer met dubbele douche, drie inspirerende slaapkamers en een knusse bedstee.
 
Het Hoekhuis – Geschikt voor 8 personen. Dit huis heeft een prachtig rondlopend terras en het woongedeelte is heerlijk licht. De speelse leefkeuken heeft een lange eettafel en kleurige zithoek. De badkamer met ligbad en douche en de vier slaapkamers maken het tot een gezellig comfortabel geheel, geschikt voor de hele familie.
 
Het Kleine Huis – Geschikt voor 4 personen. Terras op twee niveaus aan het binnenhof, een fijne woonkeuken met boven een tweede zithoek, badkamer met douche en ligbad. Op de tweede verdieping zijn twee knusse slaapkamers. Hoewel dit het ‘kleintste’ huis is, biedt het ruimte om je af te zonderen en ongestoord te lezen, of schrijven aan het uitnodigend bureautje.
 
Het Wentelhuis – Geschikt voor 5 personen. Het is vernoemd naar de wenteltrap die de drie kunstzinnige verdiepingen vanaf de leefkeuken met elkaar verbindt. Het is een inspirerend huis met zeer mooie, ruime slaapkamers met eigen douche afgewerkt in tadelakt. Boven is een zithoek, leeshoek en een bijzondere nis met ligbed.
 
Het Nieuwe Huis – Geschikt voor 8 personen. De vrijstaande ligging aan de heuvel en de tuin biedt veel privacy. Het is een ruim, comfortabel huis in retro-stijl met grote, lichte keuken en living aan het terras en de speelweide. Grote badkamer met ligbad en douche, vier slaapkamers waarvan één op de begane grond.
Alle huizen zijn voorzien van wand-en vloerverwarming en hebben een houtkachel. Er is een grote gezamenlijke tuin met speelweide en het bijzonder binnenhof. Elk huis heeft TV-aansluiting, dvd en gratis draadloos internet. Huisdieren zijn toegestaan. Huur van bedlinnen en handdoeken is mogelijk.
Prijs:vanaf 160 euro
Adres:Einde 63
Plaats:Sint Martensvoeren
Postcode:3790
Land:Belgie
Huisdieren:op afspraak
Kamers:4
Badkamers:per huis 1
Wifi:ja

    Lokatie

    Terug naar startpagina